Wednesday, November 30, 2011

Kenangan indah dalam hidup ~ Gathering Ratuhati.com ~

Assalamualaikum....

Sekali lagi, saya terpaksa meng'anaktiri'kan blog ini. Oh sedihnya! Kesian dia.... Jahat saya, kan....

Ok, tak nak la kasi blog ni sepi tanpa berita, update gak la sikit. Cerita hebat dalam hidup saya.... Pertama kali menyertainya..... Bersama rakan2 Ratuhati.com, 3 tahun lebih saya bersamanya, dan ini kali pertama saya sertai.

Gambar saya ambil dari album kak Fisa Othman. Mekaseh kak!
Gathering RH kali pertama saya sertai, bertempat di Taman Tasik Titiwangsa
Pada 26 November 2011 lalu.

Sangat2 berterima kasih dengan suami tercinta dan anak2 sebab sanggup melayan karenah saya menyertai gathering ini. Kasih suami terserlah apabila dia sanggup masakkan bihun goreng yang sangat sedap untuk dibawa sebagai pot luck. Tapi, yang tak bestnya..... saya tak sempat nak ambil gambar.... sebabnya, mood saya agak kureng sikit masa tu. Ntah kenapa...... (biarlah rahsia! :-))

Jadi sebagai kenangan, saya simpan gambar2 ini disini. Gambar yang saya ambil dari album sahabat2 RH terchenta.... Mekaseh kalian, abadikan gambar yang ada muka Fiza!

Gambar ini juga saya ambil dari album kak Fisa Othman.
Perkenalkan dari kiri : Kak Fisa, kak Sue Aleen, Zakirah, Della, saya, Ann Syifa`, Yana dan Ayu.

Oooppsss, ini juga dari album kak Fisa.... uhuk! mekaseh banyak2 kak! Sayang akak.... hheheee
 Mak eh.... ramai la pula.... saya try ye, dari kiri : Shila, Lidiawati, Yana, Syakira, kak Fisa, kak Sue, Zakirah, saya, Ann Syifa`. 
Berdiri : Kak Ara dan kak Shada.
Duduk di depan : puan pengetua ( kak Ummi, dok depan Syakira ), Krsty (dok depan kak Fisa), Diana Nafiesa (dok depan Ann Syifa`), Akma Alias (dok depan kak Ara) dan Eizany Nory (dok depan kak Shada)
Ok, ada sesapa tertinggal tak? Hihihi...... 

Dan..... tetiba, kat Kawan RH saya jumpa gambar ni. Kak ummi candid. Malunya saya.... Hehehehe
Tapi, sangat berterima kasih dengan kak Ummi sebab candid gambar saya bersama Hijaz ni. Saya langsung tiada gambar kenangan...... Saya dah minta izin dengan kak Ummi nak ambil gambar ni. Sayang kak ummi!!!!!....

Saya ambil gambar ni di SINI
Sebenarnya saya sangat2 enjoy dapat bertemu 4 mata dengan sahabat2 alam maya.... tak sangka mereka semua ramah2 dan baik2 belaka.... Rasa nak jumpa lagi. Saya berharap sangat, saya dapat join untuk gathering akan datang, insya ALLAH dengan mood yang lebih baik. Hehehehhe.... tah hapa2 tah saya ni, kan?

Ok, sekian untuk waktu ini! Daaa.....

p/s: gambar2 di atas tiada watermark saya sebab bukan gambar saya, saya ambil dari album kawan2 yang sangat budiman dan baik hati :-)

3 comments:

  1. seronok dapat jumpa fiza sekeluarga..harap2 persahabatan kita berkekalan..

    ReplyDelete
  2. Besnye..
    sgt jeles ok..

    kali mmg tak dapat join..uhukk..
    mgkn ada rezki yang lain..

    =p nampak enjoy semuanya ye..

    ReplyDelete
  3. bestnye korang gi gathering tu...jeles tau....entah bila boleh jumpa kak fiza lagi kan....huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana membaca coretan ini. Komen anda sangat saya harapkan untuk perbaiki segala kesilapan. Komen yang membina yer....