Wednesday, June 15, 2011

Website enakrasa.com ~ jom sertai!!!!

Assalamualaikum semua....
Entry ringkas je kali ini!
Laman web untuk kita semua yang berminat dengan dunia masakan.
Rajin2kan jari anda untuk klik:



Dan rajin2kan jari anda untuk LIKE Facebook ini

Ini ialah tanda sokongan saya pada Puan Admin yang baik hati, kak As Ni Za kita
Kak, Fiza sokong akak 200% ok!
Mari sama2 sertainya......

8 comments:

  1. wah.. mcm ratu hati juga ka ni.. okey nanti g sokong 200% hehe

    ReplyDelete
  2. tak leh nak like opis tak leh on fb..nnti i like kemudian erk..tpi dh tengok terbaik...

    ReplyDelete
  3. kemboja,
    lebih kurang tapi ni khas utk masak, makan resepi...
    selamat register yer.

    ReplyDelete
  4. Murni Delight,
    nanti like tau!
    pastu boleh submit resepi.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana membaca coretan ini. Komen anda sangat saya harapkan untuk perbaiki segala kesilapan. Komen yang membina yer....