Tuesday, February 16, 2010

apa lagi nak dikata.....


beberapa hari ni, hari yang sangat sibuk..... tak sempat nak update blog, tak sempat nak menjengah RH dan facebook. apa la khabar sahabat2ku di RH dan facebook. harap semuanya sihat yer...sorry sangat! sebab lama tak menonjolkan diri sebagai forumer...huhuhu....

tak tido malam, hati gundah gulana, segala plan percutian tak menjadi....ye la, kita hanya merancang, dan Allah yang menentukan segalanya. anak dara umi yang sorang ni buat hati umi dan abi tak keruan. sihatlah, sayang. hati ibu mana yang mampu bertenang dan relax saat anaknya kerap kali menangis dan menangis menanggung kesakitan, barangkali. umi speechless sebenarnya. tak tahu nak mulakan cerita macam mana.

tahun baharu cina ni, cuti agak panjang. plannya nak balik kampung jumpa atok, nenek, tok abi dan tok umi. tapi semuanya tak menjadi. tak pe la.... umi dan abi tak sanggup melihat ketidakselesaan sofie ketika berada di kampung, kerana sofie saat ini masih belum pulih sepenunhnya. iwan dan amniy pula, hari2 bercakap, bila nak balik kampung,mi? alahai....siannya anak-anak umi. umi tahu rindu korang pada kampung. umi pun rindukan kampung. tapi, umi lebih risaukan sofie. maafkan umi dan abi........

umi sentisa berharap dan terus berdoa, moga sofie segera sembuh. minggu depan IJN dah panggil untuk last check-up before operation. kalau sofie tak sihat, mungkin operation akan tertangguh lagi........

ntah la... tak tahu dah nak luahkan apa dalam entry kali ni. fikiran masih berserabut! tengok je image apa yang kuletakkan.....aduh!!!!! ada ke kena mengena kakashi naruto dengan diriku yang tengah tak tentu hala ni....huhuhu!

11 comments:

  1. Sofie cepat2 sembuh yer... kesian umie sofie.. terlalu risaukan sofie..

    ReplyDelete
  2. semoga sofie cepta sembuh :)
    p/s : tulah..me pun terpikir ape kena mngena kartun naruto tu ek..ehehe

    ReplyDelete
  3. eh... dah jadi ke blog ku ni??? asal kua 'hati yg ajaib' ari tu buat blog tp cancel.. aik??!!
    ni Zakirah tau kak fiza.. aka miumiu

    ReplyDelete
  4. Salam fiza,
    Kesiannya sofie..semoga cepat sembuh ye sayang.

    ReplyDelete
  5. selalu doakan moga sofie cepat sembuh..
    :)

    ReplyDelete
  6. sasha,
    akak buntu sebenarnya...
    tak pasal kakashi naruto jadi mangsa akak....huhu

    ReplyDelete
  7. Zakirah a.k.a miumiu,
    hehehe...
    jenuh dok pikir, sapa hati yang ajaib tu. dah siap blog ke?

    ReplyDelete
  8. tq, eyta...
    mmg sian sgt dgn sofie.
    tak tentu hala jadinya.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana membaca coretan ini. Komen anda sangat saya harapkan untuk perbaiki segala kesilapan. Komen yang membina yer....